farväl bloggen

FRÅN OCH MED NU MINA VÄNNER, SÅ HITTAR NI MIG PÅ HTTP://MIKAPETTERSSON.BLOGG.SE

okej eftersom att ingen kommer ihåg "nnn" så pratade jag med dom på blogg.se och dom gav mig lösen och sånt till min gamla blogg, och ja.. kommer inte ta bort den här bloggen, då jag har fööör mycket minnen här.

MEN SÅÅ

HTTP://MIKAPETTERSSON.BLOGG.SE
http://mikapettersson.blogg.se
hTtP://mIkApEtTeRsSoN.bLoGg.Se


fuck you fuck you very very much

haha alltså fy och fan, fick hämtning på statoil igår då vi skulle bege oss till ånäset för att kolla på ett helvetes jävla spökhus, skakade värre än vad löven flyger sådana dagar som denna (dvs.. alldeles för mycket) nja lite småsaker fick vi vara med om (eller... inte jag, blundade mest och höll för öronen) men det var riktigt trevligt (dom gångerna vi satt INNE i bilen) och trevligt folk.

denna dag har bestått av matteprov, GO MIKA, nej men gick faktiskt rätt så bra hoppas jag, ska strax äta, byta om, ta mig ner till efyran sen blir det dans, awesome!haha kul skrev de där igår, men gjorde en "update" ingenting kom upp, för jag hade glömt.. minnet... sitter och har datakunskap nu, dansen igår var kul kul kul! ikv blir det myskväll med klassen I believe!

People never learn from there mistakes

haha tog mig i kragen och taggade till med ett videoinlägg, dock fungerar inte ljudet på datorn, WOOPS! får se om jag lyckas fixa det på något sätt. blev just övertalad att följa till något spökhus.... vad fan gör jag... haha äsch drar iaf till lövånger nu för att kolla in nått spökhus med emelie, kimme osv. wish me good luck!

Där ute finns en värld av långa nätter.

okej so sorry, lovade emma att jag skulle tagga videoinlägg idag men har rent inte haft tid, youknow bröllop! blev iaf. upphämtad på skolan runt 1 och har spenderat min tid i norsjö tills kl 8 kanske. jättefint bröllop, verkligen och grattis!! tycker det är så fint att dom blev tillsammans när camilla var runt 15-16 och har just precis idag varit förlovade i 20 år:)

Peter drog till med en pose

Dumma jag

Bokstavligt, DUMMA JAG. Bröllopet är alltså idag, jag har inte sett till att hitta några kläder, förrän nu.. jag kan knappt låten som jag ska spela, hahaha åh, säger som fanny, men lite omvänt "JAG skrattar åt MIN olycka" nä nu ska jag toköva i en halvtimme, sen blir det att vandra iväg till skolan och ha redovisning, och återigen dumma jag, har inte ens skrivit stödord, önska mig lycka till.

något som passar mig..? haha uhh ahh uhh..

På tal om ingenting.

Såg ett smart sätt att skriva vilka bloggar man läser, på annaorebeckas blogg, som dom såg på någon annans blogg. Så tänkte ge det ett försök. HERE WE GO

A: annaorebecka.blogg.se, athhh.blogg.se, aihhh.blogg.se, almightyemelie.blogspot.com, amandagru.blogg.se, antasben.blogg.se 

B: bananarevolver.blogg.se

C: cnorberg.blogg.se, ceciliaeklund.blogg.se

D: differentshit.blogg.se, duttan.blogg.se

E: ehoo.blogg.se, emeliebackmannn.blogg.se, enbartmoa.blogg.se

F: fannygr.blogg.se, fhe0611.blogg.se, fridastenlunds.blogg.se, fotoflickann.blogg.se, fannyninas.blogg.se, friddeliten.blogg.se

G: gaybloggen.com, gofannugo.blogg.se

H: hiiiind.blogg.se

I: idaochmika.blogg.se, dock lite nerlaggd..., iiidalu.blogg.se

J: jennyskoja.blogg.se, jsoo.blogg.se, jockiboi.se

K: klarahe.blogg.se, kenzas.se

L: lillaemlann.blogg.se, linnpe.blogg.se, linneaberglunds.blogg.se, lizaedman.blogg.se, loisastenman.blogg.se, lopin.blogg.se

M: matildac.blogg.se, menlinnea.blogg.se

N: nelliepe.blogg.se, nilssonjansson.blogg.se, nemo.blogg.se

S: sannnape.blogg.se, simonhiltula.blogg.se, sweedt.blogg.se

T: tinape.blogg.se

SÄG DÅ SÄG DÅ

nu frågar jag er gulliga söta underbara människor som läser detta. ÅTERIGEN (denna gången ska jag ta mig i kragen och faktiskt göra det ni säger)

100 kommentarer när jag vaknar imorgonbitti, deal? oki, natti!


!


Who's gonna drive you home?

håller på att frysa ihjäl, satt ute i drygt två timmar och pratade med albin, TVÅ TIMMAR, tror till och med de blev runt två och en halv! ska försöka ta tag i matten nu, sen ut och gå om jag har tiden till det.


I appreciate you.

lisa har umgåtts med mig ikv (som ni säkert iiiinte märkte på bilderna på inlägget nedanför, vi är söta) trevligt! blev en "sväng" ner till max där vi var hela jävla kvällen, träffade massor av folk och ja.. ja. nu är jag trötter och ska lägga mig och sova, imorgon blir det att räkna matte tills man stupar, känner taggen.

måste bara säga, att även om vi bara känt varandra i.. ja vad är det nu, snart 6 veckor(?) känns det som om vi kännt varandra i evigheter, du är så underbar och jag kan verkligen prata med dig om allt, thank you for that lisen!


loser loser, dubble loser, what if take the picture DAAH


JAHAAA VAD BRA

haha jaha... nu har blogg.se laggat ur... trodde det var bara min blogg som inte gick att kolla på men går tydligen inte kolla på knappt någon... jamen äsch jag gör mig ett försök, och om bloggen är raderad..... ja.... synd för mig! gårkvällen spenderades iaf med nellie, albin, håkan och oliver, blev en tur till längst upp på vitbergsbacken för att grilla, fint! skulle tyvärr plåga er om jag la in dom kassa bilderna jag fick med mobilkameran, men after all så gillar jag att plågas.

okej, my bad, går inte ens ladda upp bilder nu heller...

VOC1A

kortdag idag, life's sweet. har just ätit middag och ska nog strax ta bussen till kåge för att äntligen få träffa brudarna! underbart.

lånade bilden från moa! VOC1A, såg aaalldeles för divig ut som jag alltid har en tendens att göra på skolkort... vi saknar er rebecca och pontus!

RSS 2.0